Hoppa till huvudinnehållet!

Somfy

Somfy AB bildades 1969. De har 40 års erfarenhet av den skandinaviska marknaden, vilket innebär att de kan erbjuda motoriserande lösningar för de mest skiftande förhållanden. Behovet av solavskärmningar håller på att öka eftersom det blir allt populärare med stora glasytor i nya byggnader. Temperatur, komfort och energibesparingar är starka argument som talar för rörliga och automatiserade solskydd – Somfy visar vägen.

Somfy är världsledande inom motorer och automatik för produkter för fönster och portar i bostäder och andra byggnader. Sedan grundandet 1969, har Somfy varit nyskapande när det gäller att förutse behoven för komfort, säkerhet och energibesparing för konsumenterna.

Somfy är ett franskt företag som är verksamt i 54 länder genom ett nätverk av 68 dotterbolag och 51 kontor spridda över fem kontinenter. Med 8 olika fabriker har Somfy produktionskapacitet som kan vara både effektiv och responsiv. Företagets krav på kvalitet gör det möjligt att uppfylla behoven hos 270 miljoner användare och 32 000 professionella kunder över hela världen.

Här kan du klicka dig vidare till Somfys hemsida.