Hoppa till huvudinnehållet!

Markisguiden

Markisguiden är ett program som är framtaget av Sandatex för att hjälpa kunden att se hur just dennes hus kommer att se ut vid ett eventuellt markisköp. Så här fungerar det:

Först tar du en bild med din digitalkamera på ditt hus, eller på den sektionen där du är intresserad av att ha markiser.

Sedan laddar du upp din bild i datorn och klickar dig in på Markisguiden.se. Där kan du väldigt enkelt experimentera med olika sorters markiser över dina fönster eller din terrass. Pröva dussintals olika färger och spara dom enkelt i ett bibliotek så att du kan jämföra senare.

Har du en surfplatta så förenklas processen ytterligare. Då tar du bara med din surfplatta ut och tar en bild på ditt hus. Sedan laddar du ner appen Markisguiden, så slipper du momentet med att överföra bilden ifrån kameran till din dator.

När du känner att du har experimenterat färdigt, och vet ungefär hur du vill ha dina markiser, lyfter du bara luren och slår oss en signal. Då hjälper vi dig att förverkliga ditt arbete som du har lagt ner.

Missa inte Markisguiden.se