Hoppa till huvudinnehållet!

Kirsch / Luxaflex

Kirsch grundades 1907 i USA av Charles W Kirsch. 1919 började man exportera till Europa och på 1920-talet kom Kirsch till Skandinavien. 1939 användes Kirsch stänger i filmklassikern Borta med vinden. Sedan dess har Kirsch produkter använts i flera filmer och TV-program, både i USA och i Skandinavien, senast i de många populära inredningsprogram som nu visas. Kirsch är idag ett globalt varumärke. Kirsch sortiment varierar något från land till land, men design, kvalitét och funktion som förknippas med Kirsch produkter är densamma överallt.

Kirsch Scandinavia har idag drygt 250 medarbetare och en omsättning på ca 400 Mkr. Kirsch utvecklar, producerar och marknadsför invändig fönsterinredning under varumärkena Kirsch, Luxaflex® och Gardinia. Kirsch Scandinavia ingår sedan 2006 i Hunter Douglas Group, som är världsledande inom solavskärmning med bl a det egna varumärket Luxaflex®.

Kirsch Scandinavia utvecklar, producerar och marknadsför invändig fönsterinredning. Design, kvalitet och funktion är subjektiva ord som betyder olika saker för olika människor. För oss betyder dessa ord Kirsch och de gör sitt allra bästa för att design, kvalitet och funktion ska betyda samma sak för dig.

Kirsch marknadsför sig som sitt eget varumärke som kallas Luxaflex, Är du nyfiken på Kirsch/Luxaflex är det bara att klicka vidare.

Fundersam över rullgardiner m.m? Kika in på Luxaflexs Gardinguide så får du hjälp.